Coolclub Biotechnology Co., Ltd

WAARSCHUWING: Dit product bevat nicotine. De nicotine is een verslavend chemisch product.

Free call Video chat
Bedrijf Details:
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Agent, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper, Andere
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Merken: Woede, Raket, Keerkring, Hawaï, Smakelijke Strijdkreet, Orkaan
Aantal werknemers: 100~500
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

COOLCLUB de biotechnologie Co.Ltd. is één van de grootste fabrikanten van de wereld van e-vloeistoffen sinds 2016 geworden. Onze productiebasis wordt gevestigd in Shenzhen, China, geboorteplaats van e-sigaret en e-vloeistof. Wij verstrekken OEM/ODM producten aan klanten in meer dan 100 landen, die meer dan 500 groothandelaars en verdelers voorzien van over de hele wereld van de meest betaalbare e-vloeistof.

 

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

 

 

De innovatie is de ziel van ons bedrijf. Wij hebben een e-vloeibaar onderzoek en een ontwikkelingsteam gevestigd dat bij het front van de industrie is. Wij creëren innovatieve producten in de innovatieindustrie. wij kijken niet anders als iedereen, omdat wij niet als iedereen willen anders zijn.

 

Wij hebben meer dan 300 markt-verkozen aroma's, en houden over bijgewerkt volgens de recentste markt.

Onze 2.000 vierkant-meterfabriek is uitgerust met overzicht geautomatiseerd productiemateriaal en het testen materiaal om productconsistentie en productiecapaciteit te verzekeren, geschikt om meer dan 10.000 flessen de e-vloeistof van uitstekende kwaliteit per dag te produceren.

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

 

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

 

Al onze producten worden gemaakt van de beste en veiligste ingrediënten en de materialen om u ervoor te zorgen geen schadelijk stof veroorzaakten wanneer rook. Wij dringen in het gebruiken van slechts hoogste rangingrediënten en materialen aan, zoals 99,9% zuivere nicotine, PG/VG van Amerikaanse Dow.

 

de „kwaliteit is onze reddingslijn“ altijd is geweest onze filosofie; „Natuurlijk, groen en de brandkast“ is het permanente basisvereiste van onze producten. Door onze constante inspanningen, hebben de producten van het bedrijf, evenals het merk van „COOLCLUB“ een bepaalde graad van marktvoorlichting en goedgekeurd door internationale kopers en consumenten.

Wij heten warm groothandelaars en verdelers van welkom over de hele wereld om ons te bezoeken. Wij hebben Diverse aroma's van de e-vloeistof van uitstekende kwaliteit voor u voorbereid.

 

 

 

Als u OEM/ODM-steekproeven voor uw zaken wilt krijgen. Een bericht aan laat ons over.

 

Adres: Eenheid A4, het 4de Industrieterrein, Gonghe, Shajing-straat, Bao'an-Gebied, Shenzhen, Guangdong China.

 

Contactaantal: 86 755 27502274

Geschiedenis

vele jaren, is ons bedrijf gewijd aan het onderzoek van elektronische sigaretvloeistof. In deze industrie, heeft het ook een bepaalde reputatie en de gunst van vele klanten gewonnen.

 

Onze productiebasis wordt gevestigd in Shenzhen, China. Onze fabriek heeft een totale oppervlakte meer dan 2.000 vierkante meters en het bedrijf stelt meer dan 100-500 mensen tewerk.

 

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

 

Sinds de totstandbrenging van het zelfstandige bedrijf, heeft het bedrijf zijn kwaliteit op basis van goed geloof gebouwd, en het doel van innovatie brengt de toekomst ertoe om alle klanten te dienen. Met de ontwikkeling van tijd, van een klein die bedrijf langzaam in een groot bedrijf wordt geëvolueerd.

 

In de toekomst, zullen wij ons nog het begin herinneren en zullen op de toekomst verheugen.

Dienst

Wij verstrekken het meest professioneel en de hoogte - de kwaliteitsoem/odm dienst.

De dienstendetails:

de diensten van 1.Professional OEM/ODM.
2.Bottle capaciteit met 10ml, 30ml, 50ml, 60ml, 100ml en 120ml, 200ml (kan worden aangepast)
3. meer dan 2000 soorten prima beschikbare aroma's.
4.Free de steekproeven en de aangepaste aroma's worden goedgekeurd.

5.MSDS/FDA verklaard.

 

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

 

De snelste leveringsdienst en de meest professionele verpakkingstechnologie verzekeren het efficiënte en veilige vervoer van producten

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

Ons Team

In de loop van de jaren, is ons bedrijf gewijd aan het onderzoek van de elektronische olie van de sigaretrook, die duizenden aroma's van rookolie beschikbaar voor klanten heeft te kiezen. Alle teamleden van ons bedrijf zijn jong en volledig van kracht. Zij hebben een betekenis van innovatie en hebben de moed om uitdagingen te ontmoeten en een redelijkheid van sociale verantwoordelijkheid te hebben.

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

 

Onze fabriek is hoofdzakelijk bezig geweest met OEM/ODM, het belangrijkste doel is de hoogste fabrikant in Eliquid-de industrie te worden

Coolclub Biotechnology Co., Ltd

 

Teamgrootte: 100-500 mensen

 

Teamconcept: Het bedrijf bevestigt de het werk principes van eerlijkheid, normalisatie en hoog rendement, wint de markt met technologie, bereikt geloofwaardigheid met de creatieve diensten, en verleent van ganser harte de kwaliteit, efficiënte en snelle diensten aan onze klanten. Onder ogen ziend futur, dringen wij bij de onafhankelijke innovatie aan.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in